FLEXOBIT Tecrübesi İle Yüksek Kullanıcı Memnuniyeti

1
Yıllık Tecrübe
% 1
Kullanıcı Memnuniyeti
% 1
Yeniden Tercih Oranı

FLEXOBIT Tecrübesi İle Yüksek Kullanıcı Memnuniyeti

1
Yıllık Tecrübe
% 1
Kullanıcı Memnuniyeti
% 1
Yeniden Tercih Oranı

Flexobit En Uygun Maliyetli Su Yalıtımı Çözümleri Sunar

Önlediği Riskler

Tek malzeme ile toplam yalıtım. Farklı materyallerin birleşim noktası zafiyetive riskini ortadan kaldırır. Flexobit su yalıtımı çözümleri %1600 uzama ve homojen 5 mm kalınlık delinme ve görünmez hataların önüne geçer. Delinse bile kendi kendini tamir eden membrandır. Tek parça ve tek kat yalıtım katlar arası kalite farkını yok eder. Tamir için geri dönüşleri engeller.

Sağladığı İtibar

Su yalıtımı sorunu 3 kata kadar ek maliyet getiren, binalar içerisindeki faaliyete zarar veren ve tamiri en zor hatalar arasında yer alır. Proje sahipleri ve yükleniciler için prestij meselesi olan projenin sağlıklı hizmet vermesi en çok su yalıtımı sorunlarından dolayı sekteye uğrar.

Kurtardığı Hayatlar

Su alan kolonlar 10 yıl içerisinde taşma kapasitesini %66’sını kaybediyor. Yani binadaki 3 kolondan ikisi neredeyse yok oluyor. Depremde zarar görme riski %66 artıyor. Flexobit taşıyıcısız membran ve dolgusuz membran bunun önüne geçen en etkin koruma yöntemidir. Hayat Kurtarır.

Tasarruf Ettiği Zaman

Tek kat uygulama kesinlikle zaman kazandırır. -25 Derece soğukta uygulanabilir. Hatta nem oranı konusunda da seçici bir malzeme değildir. Şantiye su yalıtımı için bekletilmez. Uygulama daha kısa zaman alır. Projeler daha hızlı ilerler. Tek malzeme ile tüm detayların çözümü yine zaman tasarrufu sağlar.

Referanslarımız

Sağlık Bakanlığı Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi

Ankara Emniyet Müdürlüğü

Atlantis Royal Towers and Atlantis Waterpark

Bizimle İletişime Geçin

    Bugün hemen bir FLEXOBIT su yalıtım uzmanını toplantıya çağırın. Sizin için özel olarak hazırlanmış 10 dakikalık sunumu sizinle paylaşsın. Akıllı Su Yalıtımı hakkında sorularınızı cevaplasın. Projenizde veya gelecek projelerinizde FLEXOBIT farkını görmeden karar vermeyin.

    FLEXOBIT; %1600 esneyen, kendi kendini tamir eden, 5mm homojen, 3D, takviyesiz, dolgusuz, taşıyıcısız membran. Tek kat ile yalıtım sağlar ve tek malzeme ile çözüm sunar.

    Bitufa Yapı ve Yalıtım Sistemleri A.Ş.